Vakantie appartement Zaligheid

Van alle gemakken voorzien

Het vakantie appartement is geschikt voor 2 personen, is ruim opgezet en bevindt zich op de 1e verdieping van ons in 2017 nieuw gebouwde pand.

Het appartement is van alle gemakken voorzien en heeft een prachtig uitzicht over de landerijen. Vanwege de trappen is het appartement minder geschikt voor mindervaliden.

​Bevat: Wifi, TV in woon en slaapkamer, luxe keuken met kookplaat, magnetron, koelkast en vaatwasser. Wasmachine en droger. Het appartement heeft een ruime slaapkamer en een vide met twijfelaar. Daarnaast beschikt het over een ruime en luxe badkamer met douche en toilet

Wij spreken Nederlands en Engels. Ligging is landelijk. Huisdieren helaas niet toegestaan

Ons appartement is met name geschikt voor langdurig verblijf (longstay)

Mail info@bijonslagezwaluwe.nl of +31 6 25583547 bel ons voor beschikbaarheid en mogelijkheden.

Omgeving vakantie-appartementen

De Ziel & Zaligheid bevinden zich op 20 autominuten van Breda en Dordrecht en met 40 minuten bent u al bij de Beekse Bergen en de Efteling

Er zijn in de directe omgeving diverse fiets- en wandelroutes die met gebruik van het fietspontje of een huurbootje u in no time verbinden met het nabij gelegen Nationaal Park de Biesbosch.

Mogelijke activiteiten in de omgeving: vissen, varen, diverse musea, vogels spotten, wandelen, mooie fietsroutes, zwemmen, Biesbosch museum, rondvaart en jachthaven Drimmelen. Bekijk alles bij onze tips.

Stel je vragen