Overnachten

Prachtige en gezellige accommodaties

BijOns in Lage Zwaluwe kunt u overnachten in één van onze prachtige vakantieappartementen of in onze gezellige B&B. Onze accommodaties bevinden zich op 20 autominuten van Breda en Dordrecht en met 40 minuten bent u al bij de Beekse Bergen en de Efteling. Er zijn in de directe omgeving diverse fiets- en wandelroutes die met gebruik van het fietspontje of een huurbootje u in no-time verbinden met het nabij gelegen Nationaal Park de Biesbosch.

Check beschikbaarheid

B&B Zen

Binnen in de Zen ervaar je de kunst van het relaxen. Met haar zachte aardse kleuren, fris witte tinten en natuurlijke materialen, waan je je in een oase van rust. Ga lekker zitten met een kopje thee in het gezellige zithoekje of droom weg met een goed boek in de royale kussens van het super comfortabele bed.

Bekijk accommodatie

Vakantie appartement Ziel

Dit vakantie appartement is geschikt voor 4 personen, is ruim opgezet en bevindt zich op de 1e verdieping van ons in 2017 nieuw gebouwde pand. Het appartement is van alle gemakken voorzien en heeft een prachtig uitzicht over de landerijen.

Bekijk accomodatie

Vakantieappartement Zaligheid

Dit vakantie appartement is geschikt voor 4 personen, is ruim opgezet en bevindt zich op de 1e verdieping van ons in 2017 nieuw gebouwde pand. Het appartementen is van alle gemakken voorzien en heeft een prachtig uitzicht over de landerijen.

Bekijk accommodatie

Wandelen, fietsen, varen…?

Houdt u van wandelen, fietsen, varen of andere buitenactiviteiten? In de omliggende natuur is van alles te beleven. Lekker ontspannen of juist op pad met een grotere groep. Wij verzorgen graag uw groeps-activiteit, familiedag of een fijn weekend met het hele gezin.

Bekijk alle tips