Informatiepunt tip

De Belhamel

Wat een feest voor kids, zowel binnen als buiten volop speelplezier!

Family Entertainment Center de Belhamel is van oorsprong een witlofboerderij die een aantal jaren geleden is omgebouwd tot kinderspeelparadijs. Met de komst van de nieuwe eigenaren vorig jaar, zijn er een aantal activiteiten toegevoegd en is de naam veranderd naar Family Entertainment Center.

De Belhamel heeft een indoor-speelparadijs met een klimtoren van wel 6 verdiepingen, een supergroot springkussen en een echte ouderwetse draaimolen. Een grote buitenspeeltuin met onder andere een airtrampoline, kabelbaan en een parcours met elektrische karretjes. Daarnaast is er nog een vaarvijver met roeiboten en zwemvestjes en een bowling.

Voor de avonturiers onder ons biedt de Belhamel ook nog een indoorklimpark en outdoor paintballen en lasergamen aan met als eventuele afsluiter expeditie Robinson: vuur maken.

De belhamel is uitermate geschikt voor een lekker dagje weg, kinderfeestjes en schoolreisjes. Maar ook voor familie-, bedrijfs- of verenigingsuitjes.

Naast dit alles heeft de Belhamel een ontzettend goede menukaart met uitstekende service, zodat ook de ouderen volop kunnen genieten van een dagje weg.

Terug naar alle tips.

Pretpark/dierentuin